Medelhavspastamed soltorkad tomat, salami och oliv. Idag så gör vi om spaghetti till en italiensk klassiker som påminner lite om risotto, vi steker den och låter det puttra med lite vin och parmesan
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Simos specialtapas, crostini med tapenade och soltorkade tomater. Hänger ni med i hur jag menar. Bre på tapenade på varje crostini och lägg sedan på en soltorkad tomatslinga uppepå
Riv i limezest och smaka av med salt och peppar. Jag vet faktiskt inte var jag fick idéen till den här öppna lasagnen, men en dag fanns den där i huvudet och jag var tvungen att testa den
När spenaten inte är fryst i klumpar, kan även snabbt fräsa med vitlök och quorn i samma stekpanna (så att det inte är djupfryst när det ska in i ugnen)
Italiensk makaronilåda med kyckling, grönsaker och smak av tomat. Pensla på kycklingstrimlet noga som sedan får stå i en liten bunke med lock inne i kylen minst tre timmar före tillagning
Lägg spaghettin i tomatsåsen och blanda om. Lägg på lock och höj till medelvärme. Stek brödsmulorna i oljan tillsammans med rosmarinen tills brödet är knaprigt
Spaghetti. Vispa samman äggen och äggulorna med parmesanosten. Tillsätt bacontärningarna och vitlöken och fräs på svag värme tills allt bacon blivit lite krispigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.