Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Riv mandelmassa och lös den med. Först ut är botten. Blanda smör och socker. och häll sist i mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Så, kalops här eller där, hos mig eller dig – alla ser dom olika ut men jäsikens så gott. Det som utmärkeroch kännetecknar en kalops är ju i första hand att detär ett långkok
Rör sedan ner det blandade mjöl,bakpulver sötmandeln och vaniljsocker. Vispa ägg och socker. Rör ner i det uppvispade ägg-socker Det smälta smöret,mjölk bittermandelolja
Billigt och nyttigt skall det vara. Eftersom jag har bränt alla mina pengar och levt som en furstinna på Island under en vecka (vilket var värt varenda isländska krona -jag säger bara islandshästar,valsafari,glaciärer,vulkaner,gejsar,restaurangbesök,flygturer,bussturer,inköp av CD-skivor,koftor etc etc) så kommer framtida recept på bloggen speglas av en mycket tajt budget
Detär ett bra bindemedel och hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger. Kladdkaka, majonnäs och maränger innehåller allt som oftast ägg, men behövs det verkligen
Mc’Donalds tvättar sitt kött i rosa skum för att det ska bli tjänligt som mat, kexchoklad innehåller ämnen som kan skada din benmärg, oxfilén på din pizza är knappast det kött du tror att detär, tänk på vad kilopriset för oxfilé äroch vad din pizza kostar så kan du snabbt räkna ut att detär något annat som simmar där i den konstgjorda bean
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.