130 cl mousserande vin (med eller utan alkohol). 1Fyll därefter på med is i vardera glas. 1Häll i flädersaften och toppa med kallt bubbel. 1Rör försiktigt om och garnera med myntablad eller en tunn skiva lime eller citron
75 cl rosévin (med eller utan alkohol). 75 cl rosévin (med eller utan alkohol) 5 dl kolsyrat vatten (eller sockerdricka för en sötare variant) 1 apelsin 1 citron 1 limefrukt 250 g jordgubbar 2 kanelstänger 0,5 kruka färsk mynta
Nu muddlar du allt i glaset – helst med en riktig muddler men annars funkar typ en träsked bra med, du ska helt enkelt mosa ur saften ur både lime och jordgubbar så sockret löser upp sig
Med tanke på hur slutet av semestern blev med sjukhusbesök, dåligt bemötande, minimalt med hjälp och stressiga dagar så hade jag gärna haft semester och vilat några dagar till
Rabarbersirap500 rabarber, sköljda och ansade rabarber 5 dl strösocker 1 vaniljstång 1 limefrukt, zest och saft ev röd hushållsfärg. Mojito0,5 limefrukt 4 cl vit rom 6 färska myntablad 2+1 msk rabarbersirap is kolsyrat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.