Chaminjongratinerad fläskfilè med fågelbon.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-9 hg fläskfilè
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar /efter smak och tycke.
  •  
  • Stuvning
  • 2 burkar chaminjoner
  • skivade
  • 3 msk smör 4 msk vetemjöl
  • 5 dl gräddmjölk eller grädde
  • 2-3 msk portvin
  • Kan uteslutas.
  • salt och peppar
  • 6 portioner hemlagad potatismos/ pulver
  • riven ost
  •  
  • Tillbehör
  • Små ärtor
  • Morötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.