Dags att rulla ihop cannellonisarna. Receptet är från delicious magazine med lite modifierat från mig och anpassat just till min ugnsform, förhoppningsvis funkar det lika bra för er
Avsluta med lite flingsalt och nymald svartpeppar. Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, strö ev över ströbröd, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten
Cannellonimed köttfärs. Crème fraiche is da thing helt enkelt, så även på de här cannellonin. Sedan jag lagade den nakne kockens två olika lasagner med crème fraicheblandingar, har den vita såsen fått stryka på foten här hemma
Nackdelen med receptet var att. Ett annat alternativ är även att använda färdiga cannelloni rör för att få det snyggare, men jag tror då att man måste utöka gräddningstiden och lägga till mer vätska
Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannellonimed mustig hemgjord tomatsås. Jag hade även i stammarna från basilikan som jag sedan fiskade ut innan såsen hälldes på cannellonin, detta för extra smak istället för att bara kasta dem
Här går det bra med allt från hårda lagrade ostar såsom präst, västerbotten eller parmesanost till krämiga mögelostar och getostar, eller varför inte blanda flera olika ostar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.