Som alltid vill jag påminna om att inget som smakar sött, oavsett om det innehåller socker eller annan form av sötning som inte påverkar blodsockret är "sällanmat" - ät och njut ibland som en guldkant på tillvaron, men det är inte något att bygga en hel kosthållning på
Inlägget Glutenfri och vegansk Noodle Bowl på mitt vis dök först upp på Malins driftigheter. Det här är min variant på den trendiga och supertrevliga Noodle Bowl
Blanda spiskummin, gurkmeja, chilipulver, kanel och salt i en skål. Fräs hackad gul lök och urkärnad paprika i stora tärningar tills det mjuknar, tillsätt vitlökskross och rör om
Tillbehören går självklart att variera härifrån till himlen, men de viktigaste tycker jag är rå lök, kladdig guacamole, köttfärs eller pull of pork, färsk chili eller syltad jalapenjo, majschips (som jag brukar krossa och lägga i tortillabrödet) och självklart tacosåsen
Låt kakan svalna, och skär den sedan vågrätt på mitten till två stycken bottnar. Det var en av de saker jag ville prova, och lära mig, som jag aldrig gjort innan - och det kommer definitivt att göra om, oj så roligt det var
En (ganska stor) nypa havssalt. Alla åsikter i inlägget är mina egna. Men jordnöt och choklad är verkligen en storfavorit och det här receptet blev över alla mina förväntningar
I flera månader nu har jag provbakat massor av recept och mixtrat och haft mig inför smaktävlingen på Cupcakekalaset då jag vann med mitt bästa recept förra året så var det inte lika enkelt denna gången
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.