-) Den är ju också lite röd och för att få den färgen har vissa i chilisås. Dessa funkar ju såklart inte bara till midsommar utan till påsken och julen också, ja, året runt helt enkelt
Fräs purjolök, gul lök och potatis i olivolja i en stor gryta - ett par minuter. Dessutom sken solen in genom köksfönstret (trots oputsat glas) och det blev ännu roligare att stå i köketoch pula
Sill är busenkelt att variera det är bara fantasin som sätter gränser, dessutom går det blixtsnabbt att göra och smakar mycket bättre än färdig på burk
Skala och skär potatisen i tunna skivor. Rör om då och då. Smaka av med salt och peppar. Pensla brödskivorna med olivoljan och grilla dem i en het grillpanna
Blanda i crème fraiche och mango chutney. Så här gör du 1 minuter Skala och riv ingefäran och lägg den i en skål. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 333 1 ingefära, knappt 5 centimeter
Pressa i vitlöksklyftorna och låt koka några minuter. Häll av vattnet och servera direkt. Så här gör du 20 minuter Häll kokosmjölken i en gryta och blanda ner saffran. Blanda ner lax och räkor cirka 1 minut innan servering. Riv blomkålshuvudena grovt och koka dem med en nypa havssalt i 3 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 347 500 ml krämig kokosmjölk
Mixa ärtor, kikärter och vitlök. Droppa i oljan och fortsätt mixa. Salta och peppra. Servera laxen med ärthummus, ärtor, ärtskott, limeklyftor och fullkornscouscous
Blanda samtliga ingredienser utom rapsolja och filmjölk tills sockret löst sig. Rör ner oljan och sist filmjölken, krydda med nymalen vitpeppar och salt
Finfördela kexen och pepparkakorna i en matberedare monterad med kniv. Tillsätt smöret och mixa ihop. Mät upp äggulor och strösocker i en bunke och vispa vitt och poröst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.