Cafédeparis-smör. Finhacka sardellerna och blanda med övriga ingredienser. Servera denygrillade kotletterna med en rejäl klick CafédeParis-smör och rostad färskpotatis
Entrecôte med CafédeParis-smör från Grillmat LCHF. Kryddblandningen använde jag också till att smaksätta gräddsås, då blir det förstås en Caféde Paris-sås
Urspungsreceptet är hemligt och det här är min tolkning av CafédeParis-smöret som jag serverar till antingen skivor av entrecôte eller helstekt entrecôte
Vilket höjdar kryddsmör jag gjorde i helgen. Vilket härligt vår väder vi fått. Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar stekt
Caféde Paris smörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
Blanda samman det rumsvarma smöret med purén. Vanligt är att man formar smöret inslaget i gladpack till en rulle till diametern av en femkrona (ungefär), fryser den och skär skivor av det när det behövs
Slå på caféde paris såsen, vitlöksosten, pressad vitlök och kryddorna. Bryn dem på båda sidorna. Är såsen för salt/tjock späd med lite grädde eller om det behövs mer salt tillsätt mer aromat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.