Caesarsallad med kalkon, tomat & blandade bönor
Vin mat & Alsace
Vin mat & Alsace
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 350 g kalkonfilé eller kycklingfilé
  • ½ huvud romansallad
  • ½ pkt bacon
  • 3 tjocka skivor surdegsbröd
  • 300 g körsbärstomater
  • 1 pkt blandade bönor
  • 1 dryg dl
  • hyvlad parmesan
  • Caesardressing
  • 1 bit vitt bröd
  • 1 msk vatten
  • 1 msk pressad citron
  • 2 tsk fransk senap
  • 4 sardellfiléer
  • ½ dl riven parmesan
  • 1 äggula
  • ½ vitlöksklyfta, skalad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.