Zeinas kalla bearnaise crème fraiche. 1majonnäs. 1schalottenlök. 1vinäger, justera efter smak. 1dragon, torkad. 1persilja. 1senap, dijon eller vanlig Svt
Kall béarnaisesås med crème fraiche 2 dl crème fraiche 0,5 dl majonnäs 0,75-1 msk vitvinsvinäger 1 tsk torkad dragon 1 tsk lökpulver 1 tsk persillade eller 0,5 dl hackad persilja 0,5 tsk salt 1 krm vitpeppar www.recepten.se
Citronhollandaise – recept Skira smöret och ställ det åt sidan så att bottensatsen sjunker. Vispa ihop äggulor och citronsaft i en rostfri kastrull eller rostfri bunke mittkok.expressen.se
Falsk Chilibearnaise 3 dl creme fraiche (valfri fetthalt). 11 st grönsaksbuljongstärning mittkok.expressen.se
Sommarsås med vitlök och parmesan - se & gör 2 dl majonnäs. 10,5 citron, saft och skal. 11 klyfta vitlök. 11 dl olivolja, virgin. 11 dl parmiggiano reggiano, riven www.koket.se
Äggsås, grundrecept Smält smöret i en tjockbottnad kastrull, tillsätt mjölet och låt det fräsa under omrörning ett ögonblick www.koket.se
Remouladsås 2 msk finhackad smörgåsgurka 1 dl hemgjord majonnäs eller 1 dl köpt majonnäs 1 dl crème fraiche 1 msk pressad citron 1 tsk dijonsenap 3 krm salt 1 krm vitpeppar 0,5 tsk gurkmeja www.recepten.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.