Härliga bullar att ta med på utflykt. Jag bakade Philadelphiabullar i långpanna. De himla goda och saftiga rutorna medphiladelphiaostfyllning är en favorit här hemma och vi bakar ofta
Forma till bullar genom att kavla ut, bred på fyllning och strö över sommar frukten och rulla ihop. Gör under tiden fyllningen med fett, socker och vaniljsocker som man blandar ihop
Har Du ingen assistent, är det muskelkraft eller elvispen med degkrokar som gäller. Det doftar godsaker i hela huset och snart ska jag luta mig tillbaka och moffa bullar och dricka mjölk
Pudra bullarnamed florsocker och ringa över den smälta chokladen med en sprits. När senaste numret av Hembakat kom var detta ett av recepten jag fastnade för och eftersom det inte fanns så många bullar i frysen passade det bra att baka dessa
Pensla med ägg och strö pärlsocker över. Sedan blandar du i sockret, saltet och vaniljsockret i degspadet och till sist mjölet, ta bara så mycket så att du får en smidig och fin deg
fördela krämen o rulla ihop o skär ut bullar. Pensla med ägg o toppa med pärsocker. 1 tsk vanilsocker med äkta vanilj. 2 tsk vaniljsocker. 1 tsk vanilsocker med äkta vanilj. 2 tsk vaniljsocker
Låt bullarna jäsa övertäckta med bakduk till. Det blir en spännande väntan innan tävlingen är avgjord och jag får veta om juryn gillar mina vaniljbullar
Pensla med ägget. Forma degen till bullar och jäs i ytterligare 30 minuter. Lös upp jästen i vattnet. Blanda i övriga ingredienser och låt jäsa i 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.