Igår körde vi på en spontanmiddag med svärföräldrarna här hemma och då min mans syster gärna önskade efterrätt och jag kände att tiden var knaper gjorde jag denna superenkla efterätt med smördeg och nutella
Tills igår hade jag bakat lite fika. Jag hade bland gjort den berömda daimrulltårta fast i stället för att hacka i dubbeldaim hackade jag en mjölkchoklad daim
Pensla bullarna när de är färdigjästa. Pensla bullarna när de är färdigjästa. Grädda i mitten i ugnen i 225 grader tills bullarna känns färdiga. Grädda i mitten i ugnen i 225 grader tills bullarna känns färdiga
Vispa upp ägget med en nypa salt och en skvätt vatten och pensla bullarna runtom. Så fort bullarna kommit ut ur ugnen, pensla dom med sockerlagen och strö över lite rårörsocker
Dessa bullar är kalljästa, det gör att de blir lite wienerbrödsaktiga. De går utmärkt att frysa in efter jäsningen och grädda dem i ugnen enligt receptet när man vill ha färska bullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.