Nu har jag sagt upp alla prenumerationer på mattidningar ett tag. Fick en hel hög med mattidningar av min snälla kollega Ida som jag bläddrar och inspireras av
Ingredienser Portioner. 4 250 g färska bönor t ex haricots verts eller vaxbönor 1 broccoli à 250 g 1/2 - 1 röd chilifrukt 2 salladslökar 1/2 sats kyckling med sesam (se länk under steg 2) 2 msk rapsolja ca 4 dl kokt bulgur 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 3 msk japansk soja 1 msk sesamolja 1/2 dl sweet chilisås 3 ägg 1 msk sesamfrön 1 1/2 dl cashewnötter koriander Till servering limeklyftor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser. Salt (efter egen smak). Peppar (efter egen smak). Timjan (efter egen smak). 5msk olivolja. Vegeta (efter egen smak, se upp så du inte saltar för mycket då vegeta innehåller salt)
Ingredienser. Salt (efter egen smak). Peppar (efter egen smak). Timjan (efter egen smak). 5msk olivolja. Vegeta (efter egen smak, se upp så du inte saltar för mycket då vegeta innehåller salt)
Jag vet att det bara är vår, men i onsdags fick jag sommarfeeling och blev sugen på sommarmat. Detta fick mina torsdagsgäster erfara när de kom för att hänga med sin små godingar
Vi brukar inte åka bort särskilt ofta, eftersom jag har svårt att göra det med min doftöverkänslighet, men för några dagar sedan gjorde vi en kort liten utflykt söderut i landet
Lättlagad bulgur med rostad vermicelli som passar perfekt att servera vid de flesta rätter. På bilden har jag serverat bulgurn med patlican kebab, recept hittar du HÄR
Skala och hacka löken. Fräs löken i en kastrull med olja i någon minut. Lägg i bulgur och fräs runt. Späd med buljongtärning och vatten och sjud i 12 minuter under lock
Gott och mättande vegetariskt - så'nt är inte dumt alls. Eller med kött av något slag, t. ex. grillad kyckling, stekt biff eller liknande - det avgör du
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.