BräseradekalvrulladeribuljongPortioner. Sila och spara buljongen. salt och vitpeppar. Servera rulladerna i en djup tallrik med buljong och palsternackspuré i botten
Men de absolut godaste kotletterna, vare sig du köper dom med ben eller benfria är dom som får bräsera i en god buljong så dom blirriktigt möra, smakrika och saftiga
Jag blev lite sugen på att prova att göra något mer med asada de tira (kalvbringa). Köttet fick brässera långsamt under lång tid med mycket kryddor och färska örter i rött vin
Första dagen på sportlovet och tidtill att långsamt bräsera lammlägg. Jag gjorde en torr kryddblandning med indiska smaker som jag kryddade lammet med och serverade med rostad blomkål samt indisk yoghurtsallad
Tillsättbasilika, vitlök, vittvin, grädde och buljong. Ansa filén och krydda med salt och peppar. Hetta upp en klick smör i en stekpanna som tål ugnsvärme och stek filén gyllenbrun runtom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.