Bräserade kalvrullader i buljong
Recept.se
Recept.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • kalvinnanlår (i skivor)
  • dl
  • fänkål (finhackad)
  • msk
  • schalottenlök (finhackad)
  • st
  • klyftor vitlök (finhackade)
  • st
  • citron (rivet skal)
  • msk
  • körvel (finhackad)
  • msk
  • persilja (finhackad)
  • Smör
  • dl
  • vitt vin
  • dl
  • kalvbuljong
  • salt och peppar
  • st
  • medelstora palsternackor (skalade)
  • msk
  • Smör
  • msk
  • Grädde
  • msk
  • crème fraiche
  • krm
  • muskotnöt (riven)
  • salt och vitpeppar
  • st
  • svartrötter
  • msk
  • schalottenlök (finhackad)
  • msk
  • Olivolja
  • msk
  • citronsaft
  • msk
  • vitvinsvinäger
  • msk
  • Socker
  • tsk
  • skånsk senap
  • salt och peppar
  • msk
  • körvel (plockad)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.