Undvik olivolja som kan ge en besk smak. Det tar ca 5-10 sekunder totalt. Mät upp ägg, pressad limesaft, salt, vitpeppar, dijonsenap, matolja i en smal och avlång bunke (brukar följa med handmixern)
Jag har länge tvekat - ska jag lägga upp mitt recept på min "Korv Stroganoff" på bloggen eller ej. Stek även lök och vitlök till sist, akta så att inte vitlöken blir bränd och besk
70 cl brännvin (eller vodka). 2) Låt stå i kylskåp i ca 2-3 dygn. 70 cl brännvin (eller vodka). 1) Riv det gula på citronen och blanda med fläderblommorna, sockret och brännvinet i en skål eller burk med lock. 2) Låt stå i i rumstemperatur i ca 3-4 dagar. 70 cl brännvin (eller vodka). 2) Låt stå i kylskåp i ca 2-3 dygn Sila sedan och häll upp på flaska. 70 cl brännvin (eller vodka). 2 citroner 1 sockerbit 1) Riv det gula på citronen och blanda med fläderblommorna, sockret och brännvinet i en skål eller burk med lock. 2) Låt stå i i rumstemperatur i ca 3-4 dagar 3) Sila sedan och häll upp på flaska
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Citronmeliss-lime-honungssnapsJamen, det är väl klart att du hinner göra snaps till midsommar. Ska du vänta längre med att servera får du ta upp skalet ur flaskan, annars blir den lätt för stark och kan bli besk
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.