I dag blir det ett extra pedagogiskt inlägg i vårt kök, vi kände att det kunde vara på sin plats med några bilder för att förklara vissa av momenten i receptet
Men att ta vara på dettaröda guld som så få orkar, det är husmorsgöra. Det är slit, det är varmt. De står där på övergivna kalhyggen över hela Sverige och är röda, söta och goda som inget annat
Detta för att det är så bra att ha hemma och så håller det länge. Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i
Det finns variationer i all oändlighet, när det kommer till att tillaga den. Igår använde jag mig av kycklingben, till den röda currykycklingen i kokosmjölk
En enkel kaka med röda vinbär. Mera röda vinbär. som går att baka i långpanna eller mindre ugnsform. Andra bär som hallon, svarta vinbär och krusbär blir också gott
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Det söta och det syrliga- två av de bästa världar möts verkligen i denna kaka. De röda vinbären sjunger på sin sista refräng just nu så jag passade på att baka denna röda vinbärskaka som jag hittade inne hos Söta saker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.