Hemmagjord snaps
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Äppelsnaps
  • Recept
  • 70 cl brännvin (eller vodka)
  • 2 st äpplen
  • 2 st stjärnanis
  • 1 ) Klyfta äpplena och lägg tillsammans med stjärnanisen i en förslutningsbar glasburk.
  • 2 ) Låt stå i kylskåp i ca 2-3 dygn Sila sedan och häll upp på flaska.
  • Citron och Flädersnaps
  • Recept
  • 70 cl brännvin (eller vodka)
  • 2 klasar fläderblommor
  • 2 citroner 1 sockerbit 1) Riv det gula på citronen och blanda med fläderblommorna, sockret och brännvinet i en skål eller burk med lock.
  • 2 ) Låt stå i i rumstemperatur i ca 3-4 dagar 3) Sila sedan och häll upp på flaska.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.