Inlägget innehåller annonslänkar till Ellos. God förmiddag FREEEEEEEDA. Här hemma är det fortfarande snorigt, hostigt och renoveringsstök (och min stukade pekfinger gör fortfarande ONT
Här kommer en smarrig helgrätt. ) Helgen ligger ju runt hörnet. Jag har glömt att ge er receptet, detta åt vi en fredag för några veckor sedan – såååå gott
Ny vecka, måndag och solen skiner. En bra start, eller hur. Min nya flextower är på plats, tyvärr var taket för lågt så vi kunde inte ha den där uppe så den får vara i vårt sovrum – haha
Jag har suttit med nya layouten till 56kilo sedan i fredags – PUST. Men det kommer bli superbra. Hoppas att vi kan få den live senast tisdag, onsdag om inget oförutsett händer
Blanda ihop marinaden och strimla köttet och lägg ner. marinera i minst 2 timmar. Skiva champinjonerna, strimla purjolöken och bryt loss broccolin till små buketter
Bryn köttet i panna med smör. Krydda med salt och peppar. Låt finhackad gul lök fräsa med och bli mjuk. Häll på vatten så det täcker kotletterna, balsamvinäger, buljong och soja
Här kommer ännu ett gott fläskfilérecept och det går utmärkt att byta ut mot kycklingfile. Tinad fryste spenat blandas med mozzarella, riven parmesan, färskost, riven vitlök och lite rivet citronskal – såååååå gott
God eftermiddag. Det här receptet har jag postat förut och det tål att highlightas igen. Jag kallar den ofta The fläskfilégryta eller Godaste fläskfilégrytan för det är en sån där rätt som brukar uppskattas av de flesta
Koka upp vatten i en stor kastrull. Klyfta löken och skala vitlöken. Lägg ner buljongen och spareribsen. Koka i 1,5 - 2 timmar beroende på hur möra de ska bli