Här hittar du alla recept från helaCarlButler-projektet. Efter att mest ha ätit rester från kaféet, hel- och halvfabrikat och pizza på bykrogen sedan midsommar så var det välgörande för mage och själ att få laga ett enkelt och tryggt Butler-recept
Här hittar du allaCarlButler recept. En kokbok och reseskildring där Calle återbesöker favoritplatser, olivodlingar, vingårdar, bagerier och bjuder på de grekiska recept som han älskade
Späd med rödvin, soja och buljong så att det lagom står över köttet. Blanda väl och koka upp. Skala och bryn löken, tillsätt lök och champinjoner efter drygt halva koktiden
BoeufBourgignon tillhör en av de franska kökets grundpelare, ett recept som finns i många varianter numera och som får betraktas vara tillhörande kategorin slow food, dvs inget man gör på vardagar
Tillsätt champinjonerna och blanda väl. Ta upp alla bitar med hålslev och lägg dem åt sidan. Mosa vitlöken, blanda den med köttet och värm upp grytan långsamt på spisen
På vinst och förlust slängde då jag ut en förtäckt förfrågan på twitter, där jag sökte inspiration, och fick svar av bland andra den bloggvännen Husmodern (som tyvärr inte bloggat på alldeles för länge)
Här hittar du alla recept från helaCarlButler-projektet. Jag tror inte Carl uppskattade recepttalibaner, för honom handlade det om att våga själv och att ha roligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.