Jag och David kommer också att coacha Team Proteinbutikens utvecklingsteam och vi har, som det ser ut nu, endast två platser kvar (om det är någon som är intresserad, blinkblink)
) det väntar nämligen en spännande och trevlig överraskning då, blinkblink. Kommer ni ihåg den där råa mangopannacottan (här) som vi gjorde för ett tag sedan, den som fick avsluta vår asiatiska buffé (här)
*blinkblink Ola*. Godmorgon. Solen gassar och klockan är bara 9. 34. Hur ska det här sluta. Vi dricker frukost kaffe och äter korvmackor i en fullpackad bil på väg mot Tjörn för bröllop
Så, då hoppas vi att vi har stillat er nyfikenhet på godaste vis och att vi kanske samtidigt har hjälpt någon med efterrättsbekymmer inför kommande festligheter, det är ju snart dags för kräftskivor - blinkblink
Så in med er här och nominera era favoriter, blinkblink. Oh herrejisseskosses, ni kan bara inte ana vilka glädjuskutt som togs här i det Mårtenssonska köket igårkväll
*blink*. Hej mina fina. Japp, jag lever. Och lagar maten varje dag. *ler* men på grund av mina studier plus arbete plus familjen hade jag lite svårt at hinna med min blogg
Kanske denna förrätt snart får namnet ”Jessicas räkmums” (*blink* *blink* Inger & Co). Det är ett återkommande bekymmer att klura ut vad vi ska bjuda på när vi har gäster
)) blink. I dag har vi ätit Krabba, sparris, sallad och aioli. Det var riktigt gott. Nu har en vecka passerat och jag har gått ner 1,3 kilo på att inte använda grädde och cream fraich i maten
*blink*. God dagens läsare. Vad mysigt med allahelgona i helgen. Röd dag på fredag är ju aldrig fel. I och för sig hade jag behövt plugga men mysigt att få vara med Belle hela dagen också
Då den inte ska vara varm när du lägger den i degen sen *blink*Du gör så här. Hej alla godingar. När rusket kommer och frosten smyger på är inget bättre att baka & laga mat
(utan att nämna några namn*blink). Ja varför inte dra igång med lite nyttig mat nu efter påskhelgen. Har redan hört några som har "börjat ett nytt liv" nu efter helgens alla godsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.