Fiskgratäng med dillsås
J E N N I F E E R G E . B L O G G . S E
J E N N I F E E R G E . B L O G G . S E
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Till en klassisk fiskgratäng för 4 personer behlver du
  • 600-700 g fiskfilé, tex rödspätta, gädda, kolja eller sej (jag tog rödspätta!)
  • 4 portioner potatispuré
  • 1 äggula
  •  
  • Gratängsåsen
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl fiskbuljong av tärning eller spadet från fiskkoket
  • 2 dl crème fraiche eller vispgrädde
  • 2 krm salt
  • ½ krm vitpeppar
  • 2 msk dill
  •  
  • Potatispuré
  • 1 kg mjölig potatis
  • 2½ dl mjölk
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • ½ krm vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.