Då kan det kanske behövas lite nya idéer till smarriga recept, omväxling förnöjer sägs det ju och växlar ni om till detta receptet så blir det snabblagat, enkelt och gott
Helgdagarna får jag lov att säga att jag brukar komma ihåg, jag är ju inte helt galen, men eftersom jag ibland jobbar en del av dem så blir det där med traditioner lite luddigt
Jag LOVAR dig att du kommer att älska dessa. Tillsätt proteinpulver och kakao och blanda om. Om vatten behövs, tillsätt lite i taget till du får en formbar degklump
Mitt stora problem när jag bakar bröd är att jag är dålig på att få "upp" brödet, dvs det blir lågt, ingen höjd på det men med brödformar så går det mycket bättre och man slipper dessutom "dega" för mycket med degen
Efter en löptur på eftermiddagen satte jag igång, väl medvetenom att det skulle bli lite sent. Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria
Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Ofta glömmer jag att nämna makrill, när jag skriver om mina fiskfavoriter. Spirren, de unga makrillarna, som dyker upp i fiskdisken i början på sommaren, är en ren delikatess
&. M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Kombinationen av att jag vet att banansmet blir ganska söt, jag ville äta våfflorna till middag och att jag har varit sugen på langos i typ två år gav mig en idé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.