20.00 så
stack jag ner till gymmet, det var tid att mörda min rygg, mina biceps & vaderna. Jag hör ofta att man inte har tid till att träna, eller har energi efter en arbetsdag. Jag jobbar en del över det vanliga, men med bra sömn, bra mat och ibland lite kaffe så orkar kroppen, det är dock troligt att hjärnan inte orkar, men det vill jag nog hellre skylla på latmasken i oss, snarare än vår hårda vardag. Hursomhelst, slaktpasset såg ut ungefär såhär:
8 set
marklyft
4 set
chins
4 set
stångrodd
4 set
latsdrag supersettat med shrugs
2 set
rodd med dropsett
4 set
Bicepscurl supersettat med sittande vadpress
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Det var väldigt länge sedan jag gjorde den rätten, men när ena dottern plötsligt önskade sig just det till middag så blev det renässans
Den väger mellan 2-3 kg och lammet slaktades dagen innan jag köpte steken. Häromdagen gjorde jag ett besök på Kåseberga Gårdslam för att köpa färskt lamm direkt från gården
Detta recept på rådjurssadel hittade jag i Per Mobergs bok Moberg jagar och lagar, när det gäller husmanskost och att tillaga vilt så litar jag främst på honom
Fredag är fiskdag. Fiskbilen kommer till byn och är ett självklart mål sedan flera år tillbaks. Utbudet är stort och det är alltid svårt att bestämma sig
Till julbordet förra veckan gjorde jag en kalkon i ugn med en stuffing på Calvados och Äpplen. Tar några timmar i ugnen, men är verkligen lätt och i ugnen sköter den sig själv ju
Försommarnjutning. Idag bjuder jag på en liten pannacotta med smak av rabarber och kokos, för att fira alla starka, vackra och fantastiska mammor därute
Lite som om livet vore en dessert rodde jag idag ihop en jäkla nice middag. Helt nya smaker togs ombord i den omsvallande smaklöksdjungeln och visst fan kan jag sitta här och vara nöjd i detta nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.