5 minuter
innan alarmet skulle ringa vaknade jag, steg upp och gjorde frukost nr 1, låg kalori yoghurt med ca 2 Dl musli/havre puffar och en iskall latté. Ungefär en timme senare var jag på intåg till gymmet för rygg/biceps/underarmar/mage.
Värm under tiden upp kokosmjölken. Vispa i kokosnötsgelatinet i Philadelphia-blandningen lite åt gången och rör sedan ned den vispade grädden och limeskalet
Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad. Mixa philadelphiaost, crème fraiche, socker, vaniljsocker, stärkelse, rivet citronskal, ägg och den smälta chokladen
Jag hade sett en tjusig marmorerad kaka framför mig, men tji fick jag när min choklad var lite för varm vid tillsättning och chokladsmeten därför blev tjockare och tyngre än den utan choklad
Smula kexen fint och blanda med kokos. 1. Smält smöret och rör ner det. 2. Knäpp fast ett bakplåtspapper i bottnen på en form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Choklad & cheesecake proteinbrownie. Som "mönster" på browniesen har jag kakao, chokladproteinpulver, philadelphiaost och lite mjölk som jag rört ut till en slät kräm och ringlat över
Toppa till sist med lite center och servera & njut. Hacka ner mjölkchokladen i smeten, och vänd om. 3 äggvitor3 äggulor1 dl socker300 gram phialdelphiaost1 msk vaniljsocker4 dl grädde300 gram finhackad mjölkchoklad
Smält chokladen över ett vattenbad och blanda ner i smeten. ca 8 port400 g digestive200 g smör600 g philadelphiaost2,5 dl kesella 10%1 dl socker1 dl majsstärkelse4 tsk vaniljsocker3 ägg1 dl grädde200 g vit chokladGarnering
Krämig cheesecake med smak av choklad. florsocker, riven choklad eller strössel som dekoration. Bryt chokladen i små bitar och lägg ner den i den varma grädden
Igår bakade jag en vegansk choklad påsktårta som vi ska ha som efterrätt till påskmiddagen imorgon. Ställ in i kylskåpet medan du gör chokladfyllningen
Smält vit choklad försiktigt i mikron eller över ett vattenbad. 1200 g vit choklad. 1Fyllning200 g vit choklad 900 g färskost, rumstempererad 180 g strösocker (2 dl) 30 g vetemjöl (0,5 dl) 5 g vaniljsocker (0,5 msk) 250 g gräddfil, rumstempererad (2,5 dl) 165 g ägg, rumstempererade (3) 30 g äggula (2)Botten. Blanda ner 1 ägg i taget samt äggulan och blanda noga, sist blandar du i smält vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.