Idag har jag fått ändan ur solstolen och fixat lite inför vårt midsommarfirande. Okej de blev inte lika rena som om man skrubbat dem för hand, men vem orkar det när det är kilovis
Nu blir det inga utsvängningar, inte ens på midsommarafton. men även om den var med massvis med nyttigheter, reagerade min mage och hjärna på den rätt mycket
Vanligtvis är jag inte så förtjust i söta marmelader osv men den här kombinationen blev riktigt bra, plommonens syrlighet balanserades fint av kanelen och vaniljen, utan att bli “för mycket”
Midsommar är äntligen här igen och vår har nåt årets ljusaste tid. Högtiden till ära tänkte jag bjuda på en kalorisnål dessert att njuta av efter midsommarmiddagen
Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskar till den andra osv och det som den sista i kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
Gillar man friterade bananer, men inte har någon fritös. Skiva bananerna och lägg dom i formen. Ja, då kan man prova att göra denna paj som smakar som friterade bananer
I dag är det dans kring midsommarstången i Glommen. Tryck ut blandningen på bottnen av formen. Lägg burken med sötad kondenserad mjölk oöppnad i en stor kastrull
Smält smöret och ta kastrullen från värmen. Är ni sugna på att baka något gott till söndagsfikat. Den här kakan med majsmjöl gjorde jag för några veckor sedan och den blev bara så otroligt god
The post Kall, söt och syrlig dessert appeared first on Babydjungeln. Sommar, sommar, sommar. Denna ljuvliga citronpaj serveras kall och ger härliga sommarkänslor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.