Nu när jag var sjuk kunde jag till ochmed ta två. Pressa citronenoch häll i saften i tillbringaren. När jag bestämde mig för att ge upp och gå hem från jobbet i torsdags eftermiddag fick jag en liten söt post it av en av våra rara sköterskor, Marie
hur många kombinationer med blåbär ochcitron behöver världen. Blåbärsmuffins medcitron. Och vit choklad - är det verkligen nödvändigt med ännu ett recept med vit choklad
Lägg de halvtinade blåbären i en plastpåse tillsammans med potatismjölet. Rör ihop crème fraiche, ägg, socker, vaniljsocker ochcitronskalet till fyllningen
De är smaksatta medingefäraochcitronoch smakar ganska starkt utav det. Receptet var bara för en halv satts och såg ganska annorlunda ut om när jag jämförde med de recept som jag brukar använda
Rör i honung ochcitronsaft. Ca 2 dl riven färsk ingefära 4-5 dl vatten1 dl citronsaft2-3 msk honung Koka upp vatten ochingefäraLåt stå ett tag. 1 dl citronsaft
Glaserade revben med smak av ingefäraochcitronDu behöver. 1 citron, skalet. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäranoch vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskaloch svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden. 1 citron, skalet
Mixa till en fin len smet, häll upp i ett glas och njut av den energiboost med bara nyttigheter. Häll ner kokosmjölken i din mixer, skär ingefäran i små bitar, klipp ner dadlarna och häll ner citronenoch slutligen lägger du ner kokosoljan och bladspenaten i din mixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.