BLÅBÄRSPAJ MED CITRON OCH INGEFÄRA
In the making byc
In the making byc
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 350 g färska
  • 50 g farinsocker
  • 1 citron
  • 1 msk ingefära
  • 1 1/2 msk majsstärkelse
  • 40 g smör
  • 1/4 dl strösocker
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1 dl havregryn
  • 1/2 dl vetemjöl
  • 1 msk sirap
  • 6. Blanda ner vetemjöl till du får en smet, ca 1/2 dl
  • 7. Smula smeten över blåbären.
  • 8. Ringla sirap över och grädda i ugnen i cirka 15 minuter
  • 9. Servera ljummen tillsammans med vaniljglass.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.