Det blev en riktig fullträff att montera ihop sin egen Big Mac. Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Bagels är ett lite lyxigare portionsbröd som jag bakar några gånger om året. Både maken och ungarna älskar bagels så jag tror inte att de blir allt för besvikna över att inte få någon tårta
Ja nu ändrar McDonalds på receptet för den klassiska Big Macen för första gången och det är ju givetvis dressingen som får en liten ny kick i form av en chilisås nämligen Sriracha som är en Thailändsk chilisås
Min tanke var egentligen att göra helt vanliga klassiska bagels. Sprayade rejält med vatten/äggvita/salt/sirapsblandning för att få bagelskänslan till trots
(vill man göra kanel & russinbagels ska russin och kanel tillsättas nu) Tillsätt lite mjöl i taget. Lägg över dem på plåten med bakplåtspapper och pensla med uppvispad äggvita och strö över valfria frön (kanel & russinbagels ska bara penslas med äggvita, alltså inga frön)
Nu till receptet, som jag har ändrat något, jag la till brödkryddor och kikärtsmjöl och det blev supergott och väldigt (extremt) lik traditionella bagels – går oxå fint att dela och rosta i brödrost
Monday - Chocolate breakfast mugcake with raspberreis, and a cup of Earl Grey tea (not in photo). I've seen mugcakes on different food blogs and I've wanted to try something alike for a while now, but in breakfast shape
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.