Krösbärstomater fyllda med mozarella och toppade med sardellfiléer som fått gratineras i ugnen en stund blir syndigt gott, passar bra som förrätt med lite skinka och ost
) Jag gillar att plocka fram mina härliga grytor och göra storkok. Den här laxgrytan är lätt att göra och passade även mannen som inte är så förtjust i lax
Tänk alla dessa dagar som kommer och går. Okej, Mors dag, Fars dag, Alla hjärtans dag, Nationaldagen, Internationella kvinnodagen, Fettisdagen och någon till kan jag väl hålla rätt på, men sen
Blanda socker, salt och vatten till rimningslagen. Rör tills socker och salt lösts upp. Blanda smör, limesaft, skalad och pressad vitlök, salt och peppar
Tortellini är jättegott att gratinera med en ostsås och lite av det man är sugen på. I den här gratängen blev det bacon, gul lök, champinjoner och några nävar körsbärstomater på toppen
Sjukhuset drevs av nunnor, och där fanns också en belgisk läkare. Jag var jättesjuk och fick ligga kvar på sjukhuset i flera veckor med antibiotikadropp, men när jag så småningom frisknade till så pass att jag kunde äta kom de söta nunnorna varje morgon - frasande och styvstärkta i sina stora dok - och frågade vad jag ville ha till mat
Vänder och vrider på planeringen för att Tea ska äta så mycket som möjligt. Byter ut rätter, justerar recept och avfärdar spejsiga idéer till förmån för säkra kort
Idag tänkte jag bjuda er på en riktigt god glutenfri paj med salsiccia och spenat som fyllning. De blir jättebra och smidiga, är pimpade med extra protein, och smakar dessutom gott
Hetta upp smör och olja i en stekpanna och fräs vitlök och sparris hastigt. Grovhacka de soltorkade tomaterna och sila av vätskan från körsbärstomaterna
Hade halva degen sedan förra pizzabaket kvar i frysen, och den fick bli en väldigt läcker helgpizza. Jag passade också på att inviga min nya baksten som jag gått och tittat snett på en längre tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.