Krämig pasta med sparris och körsbärstomater
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 280 g Penne
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 250 g Sparris Färsk
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 2 msk Olivolja
  • 400 g Körsbärstomater Konserverade
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 100 g Riven Parmesanost
  • 1 st Ägg
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 50 g Soltorkade Tomater
  • 70 g Salladsmix
  • 150 g Sockerärta Färsk
  • 1 st Röd Paprika
  • 1 msk Olivolja
  • 0.5 msk Balsamvinäger
  • 1 krm Salt Fint
  • 62.5 g Salladslök
  • 125 g Körsbärstomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.