Salta och peppra, och ställ åt sidan. Skala och skiva morötterna tunt. Tillsätt crème fraiche, fond, vatten, soja, senap, grönpeppar och konjak och koka upp
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonernaimindrebitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Har intevarit så mycket kreativmatlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariskabiffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Jo, biff med bambuskott – precis som på kinakrogen. I onsdags lade jag ut en bild på minmiddag på både instagran (@ensmakavkarin) och Facebook, precis som jag alltid gör när jag lagat något smarrigt
Här ska ni få något riktigt gott - nämligen denna underbara kinesiska rätt biff med bambuskott. Det blev verkligen hur gott som helst och jag riktigt längtade efter att få äta resterna dagen efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.