Belugabolognese
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 320 g spagetti
  • 11 gul lök, finhackad
  • 12 vitlöksklyftor, rivna
  • 11 msk olivolja
  • 12 msk tomatpuré
  • 12 dl torkade belugalinser
  • 1400 g krossade tomater
  • 12 dl crème fraiche
  • 12 dl vatten
  • 11 tsk torkad oregano
  • 11 tsk torkad basilika
  • 11 tsk strösocker
  • 11 tsk salt
  • 10.5 tsk grovmalen svartpeppar1 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. 2 Fräs lök och vitlök i olja i en stekpanna med lock eller kastrull. Tillsätt tomatpurén och stek med någon minut. 3 Rör ner linser, krossade tomater, crème fraiche och vatten. Krydda med oregano, basilika, socker, salt och peppar. Låt småputtra under lock ca 25 min. Servera med pastan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.