0SHARESFacebookPinterestTwitter. Around exactly the same time every year when the sun sets later and the weather is getting dryer and warmer, I start to think that spring has finally come
Efter att vi fått inspiration från Ivan Orkin kavlade vi upp ärmarna och gjorde vår egna version. Vår lektion är bara 1,5 timme så vi har inte riktigt tid att koka upp en äkta buljong till en ramen. 1 portion 1 påse snabbnudlar Hett vatten Detta hade vi som topping (läs tips)
Då hittade jag lite styrka att logga in och skriva ett par rader. Nästan kul att vara jag just nu…. Skulle det nu vara så att någon där ute vill skicka konvalecensblommor till Ostindiefararegatan i Malmö så går det bra med större vackra blomsterarrangemang, små gulliga nallebjörnar eller rejäla chokladaskar
6 1 rotselleri (à 500 g) 1 bananschalottenlök 1 vitlöksklyfta 50 g smör salt hackad persilja att strö över 1/2 dl finriven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Avsluta med att hälla över köttsaften du sparat från den ugnssäkra formen. 150 g + någon matsked smör att steka i. 12 msk olja att steka i. 1Lägg över köttet i en ugnssäker form och tryck in en köttermometer så att spetsen är mitt i köttet