Beställer väldigt sällan pasta på restaurang, det är liksom något man tycker att man inte direkt hinner glömma bort där hemma, men går man på pastaställen så är det det pasta som skall ätas
Ingredienser Portioner. 4-6 Gnocchi 900 g potatis (gärna amandine, colomba eller melody) 2 ägg 1 tsk salt 3 - 4 dl vetemjöl (+ extra till utbakning) 2 msk smör (till stekning) 2 msk olja (till stekning) svartpeppar Brynt smör med salvia 1 kruka salvia 50 g smör Till servering ca 1 dl riven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Kok pastan och värma buljongen precis före serveringen. 4 personer. (Det blir lite fusk denna gång). Ravioli med Karl Johansvamp och ricotta eller annan ravioli
Dela tomater och skinka i mindre bitar,. Blanda crème fraiche, purjolök, philadelphiaost, feta ost, mjölk, salt, peppar och 1 dl av prästosten till en smet , och tillsätt skinkan