vegetarisk belugabolognese.
polichinelle -
polichinelle -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • En tetra tomatkross
  • 2 dl svarta belugalinser
  • 1 rödlök och
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 2 nypor strösocker
  • 2 tsk rökt paprikapulver
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1,5 msk ketchup
  • 1,5 msk tomatpuré
  • 1 dl grönsaksbuljong
  • 2 msk fryst persilja
  • 1 msk agavesirap (eller honung)
  • 2 msk smör (eller veganskt margarin)
  • salt och peppar
  • olja till stekning
  • valfri pastasort

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.