Den första julskinkemackan är alltid den bästa. 10-20 st kryddpepparkorn. 8-10 st vitpepparkorn. Tillsätt ca 10-20 kryddpepparkorn, 8-10 vitpepparkorn och två lagerblad. Sätt in i ugnen ca 15-20 minuter. 2 lagerblad 10-20 st kryddpepparkorn. 8-10 st vitpepparkorn
Blanda chilisås med rödvinsvinäger, vatten och olivolja. Smaka av med svartpeppar. Finhacka bananschalottenlök, oliver, kapris och soltorkade tomater och blanda ner i dressingen
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
från Lithells) men det har slutat tillverkas. Nagga pajskalet och förgrädda 10-15 min i 200 grader. ) gör man 3-4 satser deg (3 satser blir ett tunt skal och 4 satser lite tjockare) och dubbel sats av fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.