Den första julskinkemackan är alltid den bästa. Förra veckan kokade vi vår skinka. För att få den extra saftig lät vi den ligga kvar i sitt spad över natten
Blanda chilisås med rödvinsvinäger, vatten och olivolja. Smaka av med svartpeppar. Finhacka bananschalottenlök, oliver, kapris och soltorkade tomater och blanda ner i dressingen
De här kanelbullarna är de bästa glutenfria bullar jag någonsin har ätit. Är det verkligen värt det att börja experimentera med helt nya ingredienser som man inte vet vad de är och hur de fungerar
Bilder från gårdagens matlagningstävling med Ta Fram Det Bästa. Som utlovat kommer här receptet på rätten som jag tävlade och vann med på tisdagens Cook Off mellan mig och Linda Råberg (Lindas Matstuga) som Ta Fram Det Bästa arrangerade
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.