Även dagens recept är hämtat från en kollega i matvärlden, en tjej som befinner sig på andra sidan jordklotet, närmare bestämt Singapore, en av våra absoluta favoritstäder faktiskt
Vi ska testa honom snart och tills dess så har vi uteslutet dessa råvaror från hans diet. Att få till en perfekt vegetariska burgare kan vara lite klurigt
Sås. Låt yoghurten rinna av (ju längre ju godare). Hacka/pressa i vitlöken, hacka örterna och chilin. Blanda runt i yoghurten, drissla på lite olivolja
Rätten var god redan från början, men har med tiden blivit riktigt outstanding. Vi har ett snabblagat vegetariskt pastarecept som är under ständig utveckling
Ytterligare ett pittabalanserat recept från Maten från min by - ayurveda för din hälsa. Jag har även lagat och bloggat om recept från Janesh Vaidyas tidigare bok Maten är min medicin och de recepten hittar man samlade här
Det är grymt gott, väldigt enkelt att göra och en vettig maträtt för att få i sig fett, protein och kolhydrater från ovanjordgrönsaker á la lågkolhydratvis, men ändå hålla det köttfritt
Den första julskinkemackan är alltid den bästa. Förra veckan kokade vi vår skinka. För att få den extra saftig lät vi den ligga kvar i sitt spad över natten
Blanda chilisås med rödvinsvinäger, vatten och olivolja. Smaka av med svartpeppar. Finhacka bananschalottenlök, oliver, kapris och soltorkade tomater och blanda ner i dressingen
Nästa restaurang att öppna i Stockholm borde vara en marockansk. Som grymma Chez Omar i Paris. Till dess får vi laga egna grytor hemma, eller ta oss till 47 Rue Bretagne i Marais
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.