(Det kommer droppa köttsaft ur dem så ställ dem på något med en uppsamlingskant runt). Kycklingen gnids in med en rub och olja, (oljan gör att skinnet blir knaprigt)
Gnid in den kycklingen med salt, peppar och bbq-sås. Trä på kycklingen på den öppna ölburken (med ölet kvar i burken) och sätt burken med kycklingen mitt på grillen
Ställ kycklingen mellan bäddarna så att den tillagas med indirekt glödvärme under stängt lock. Stäng locket och låt spjällen vara öppna i bottnen och på locket
Hacka gröna oliver och blomkål smått – gärna med ett brunoise-järn. Gnugga in kycklingen med ruben. Häll bort hälften av ölen (förslagsvis i munnen), slå i liquid smoke och sätt kycklingen på burken
Beercanchickensmed tillbehör stod på menyn för kvällen. Min bror är inte bara min storebror, han är även min bäste vän och vi umgås ofta med våra familjer
Pastasallad med en krämig dijondressing, och alla grillade rester. Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela via LinkedIn (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window) Dijondressing
Ta vara på köttsaften och koka ihop den med crème fraichen. Smält smöret och pressa citronhalvan och gnid sedan in kycklingen med nästan all citronsaft, smöret och olivoljan
Jag fortsätter utmana mig själv med att gå lite utanför mitt bekvämlighetsområde. Lätt galen på Galna Dagar införskaffade jag en hel broiler (= kyckling i Sverige)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.