Det går attgrilla året runt. Drick upp halva ölen under tiden. Kycklingen är fortfaranderubbad, fortfarande uppträdd på halvfull ölburk och definitivt fortfarandegrillad efter konstens alla regler
Men jag vill uppmuntra till att även fortsättagrillaBeercanchicken. På den senaste grillträffen med Kronfågel fick vi höraatt årets hetast grilltrend, årets grillsnackis, kommer bli Spatchcockchicken
Putsa bort eventuellt överflödigt fett från kycklinghalsen och i bukhålan. Ta bort eventuellt inkråm. Gnid in kycklingen inuti med chimichurri, och även mellan skinnet och köttet
När jagsedanskatillaga min kyckling så snubblarjagav en slump in på dennasköna killes blogg av en helt annananledning och hittar recept på Beercanchicken
Ångan ifrån ölen ger god smak åt kycklingen och den ska givetvis tillagaslångsamt. -) Passade perfekt nu när jaghade tänkt atttesta en "beercanchicken" igen
Använder du färdig BeerCanChickenkan du hoppa över detta steg. Fördela ur kolen mot sidornaav grillen och ställ en uppsamlingsplåt i mitten för attsamla upp köttsaften
Blanda rubben och rubba in kycklingen. Börja med undervärme flytta den sedan till indirekt värme. Drick ur två klunkar ur ölen, trä sedan den hela kycklingen över burken och ställ på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.