Stäng locket och låt spjällen vara öppna i bottnen och på locket. Lägg lite rökved på glödbäddarna. Låt lagen bli rumstempererad innan du lägger i kycklingen
Häll bort hälften av ölen (förslagsvis i munnen), slå i liquid smoke och sätt kycklingenpåburken. Slå av vattnet på linserna och sköljd de svarta bönorna
Beercanchickens med tillbehör stod påmenyn för kvällen. Förra sommaren gjorde vi en annan variant av beercanchicken och då hade jag fortfarande min ”övningsblogg” som jag hade de första månaderna innan jag startade Goblin Creative, Sustainable Living och den här bloggen
Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela via LinkedIn (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window) Dijondressing
Lägg därefter kycklingen i en skål och häll påmarinaden. Vi skulle inte platsa i sveriges mästerkock, vi jobbar inte med mat och vi vill inte påstå att vi lagar bättre mat än någon annan
I sommar har den stora grillfavoriten varit Beercanchicken - kyckling på ölburk. Till kycklingen har vi tillrett en sås påsaften som bildas i tillagningen, lika god den också
Skala och finhacka löken och lägg i en bunke. Gnid in röran i kycklingen och låt marinera. Skiva under tidenpotatisen i en halv centimeter tjocka skivor
Chicken nuggets med rotsaker i ugnen och chili-vitlöksdip. Kyckling påen måndag. Idag vill jag tipsa er om en riktigt god och enkel middag som passar lika bra för vuxna som för barn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.