Ta upp kycklingen och lägg den på ett serveringsfat. 1 hel kyckling på ca 1 kgSmör att steka iPiffi alla kryddaPotatis till fyra personer. Djupfrysta grönskaker, typ herrgårdsgrönsaker till fyra personerColorit soya2-3 msk vetemjöl1½ dl mjölk eller vatten1 dl grädde eller mjölk1 nypa sockerLägg kycklingen i en ugnsform, pensla med lite smör krydda rejält med Piffi runt om. Stek i ugnen ca 1 timme i 175grader (1 timme per kilo), ös kycklingen med jämna mellanrum. *suck* 1 hel kyckling på
50 gram smör , eller margarin 250 gram parmesanost , riven 3 krm salt 3 krm peppar Till servering 300 gram pasta , kokt, färsk 3 port kycklingfilé(er) , stekt eller ugnsstekt Köp receptet
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer