Här kommer den, den absolut godaste grytan som finns. Grundreceptet och bilden kommer från ICA buffe. Som vanligt gör jag en rejäl omgång när jag väl gör
Den här rätten är väldigt snabb och enkel att göra, tänk bara på att ha alla ingredienserna färdigt skurna och uppmåttade i skålar så det blir lätt att bara hälla i eftersom
Varför kör hon engelska helt plötsligt nu då kanske ni undrar. -) Jo, jag har börjat titta på Gordon Ramsay´s nya serie på åttan "Ultimate cookery course"
Pulled beef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulled beef. Pulled pork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
nu hade lagat bourguignon på nötfärs och det stora ha-begäret slog till direkt. Eftersom hjortfärs är väldigt magert i sig och man inte har grädde i en bourguignon kan man med fördel ha lite feta tillbehör istället
Pulled beef. Servera tortillabröden med en fyllning av pulled beef, guacamole, hackad rödlök, sallad och ev någon salsa (jag använder en äppelsalsa från Kiviks musteri)
Klart att det kommer viktigpettrar och skriker något om att det inte längre är en Boeuf Bourguignon och det kanske det inte är, alternativt är det en Boeuf med touch av äpplen på mitt sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.