Asiatiskt. Som jag längtat efter wok och starka såser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer. Starkt och smakrikt och så fruktansvärt gott, det är vardagsmat för oss
Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Supergod Indisk maträtt med perfekt harmoni i kryddningen och med en mild hetta, vill man ha mera hetta så öka på med cayennepepparn och drick gärna en ljus lager till
6 November 2016. Fläsk,. Kinesiskt. Fläsk i sötsur sås, Su buta eller Gulaorou på Kinesiska. Su Buta (litt vinägerfläsk), eller fläsk i sötsursås är en av dessa så kallade "Chu-ka", rätter i Kinesisk stil
Sätt ugnen på 225 grader (du kan också grilla spetten). Skär köttet i tunna skivor eller strimlor. Blanda med resten av ingredienserna i en skål och låt stå och marinera
Lägg, direkt från frysen, ner broccolibuketter och edamamebönorna. 250 g fryst broccoli (i buketter). 2 dl frysta edamamebönor. 250 g fryst broccoli. 2 dl frysta edamamebönor
Förbered redan någon dag innan eller gör i ordning och frys in långt i förväg, så har du ett bekymmer mindre när det är dags för allt annat du skall fixa med (om du nu tänker servera dessa på ett buffébord eller liknande)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.