Ingredienser Portioner. 4 1 rödlök 4 minutfiléer av kyckling 1 msk olja salt och peppar 3 tomater 1 msk dragon 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 1 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk kinesisk soja 4 port ris eller annat gryn 1/2 ask gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Smaka av med salt och peppar. 12 msk mangochutney. 1Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna. 1Blanda ihop crème fraiche, grädde, sambal oelek, chutney och soja
Blanda med pressad vitlöksklyfta,turkisk yoghurt el avrunnen naturell yoghurt. Smaka av med salt, peppar och någon matsked olivolja gärna med citronsmak
Skala dem med skalkniv. Bind samman, 1 bit purjolök, 1 liten stjälk selleri, 2 kvistar timjan, 1 kvist persilja och 1 lagerblad till en bukett, med bindgarn eller lägg i en påse av gasväv
Ingredienser Portioner. 4 Kyckling 900 g fast potatis 2 rödlökar 2 förkokta majskolvar 2 msk olivolja salt och peppar 4 kycklingklubbor 250 g körsbärstomater 1/2 dl balsamvinäger Citron- och persiljehack 1 citron 1/2 kruka persilja Vitlökskräm 2 dl smetana 1 vitlöksklyfta salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Stek kycklingfiléerna hela med smör, salt, peppar, chiliflakes. Hacka gul lök, bacon och paprika och ha ner i stekpannan så det får stekas med i några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.