Krämig kycklinggratäng
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 4 st kycklingfileer
  • 1 salt vitpeppar
  • 12 dl creme fraiche
  • 11 tsk fransk senap
  • 150 g rökt skinka el. bacon
  • 12 msk hackad persilja
  • 12 dl riven ost (Västerbotten el. lagrad greve)
  • 11 dl gräddeSå här gör du 60 min Sätt ugnen på 200 grader. Torka kycklingfileerna med hushållspapper och dela dem. Stek dem i lite olja (alt kokosolja) så att fileerna får färg. salta och peppra. Rör ihop creme fraiche och fransk senap. Rör sedan i skinka persilja och riven ost. Lägg fileerna i en ungsform. Späd ev. med extra grädde för att få mer sås. Bred ost smeten över kycklingen och gratinera i ca 35 min till fin färg. Servera med ris och grönsallad. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 423

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.