11 dl
gräddeSå här gör du 60 min Sätt ugnen på 200 grader. Torka kycklingfileerna med hushållspapper och dela dem. Stek dem i lite olja (alt kokosolja) så att fileerna får färg. salta och peppra. Rör ihop creme fraiche och fransk senap. Rör sedan i skinka persilja och riven ost. Lägg fileerna i en ungsform. Späd ev. med extra grädde för att få mer sås. Bred ost smeten över kycklingen och gratinera i ca 35 min till fin färg. Servera med ris och grönsallad. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 423
Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihop sig
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.