12 dl
grädde av valfri fetthalt (gäller även crème fraichen!)
11 burk
crème fraiche
12 msk
mango chutney
11/2 tsk
sambal oelek
1 riven
ost
1 en
liten skvätt soja
1 salt
& pepparSätt ugnen på 200 grader. Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grillade kycklingen i mindre bitar.
1 Skär
paprikan i mindre bitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna.
1 Skär
champinjonerna i kvartar.
1 Smörj
en ugnsfast form. Lägg i kyckling, paprika och svamp i formen.
1 Blanda
ihop crème fraiche, grädde, sambal oelek, chutney och soja. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen i formen och strö över riven ost. Tillaga i ugnen i cirka 20-25 minuter.
Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihop sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.