KöttfärsfyllningCa 600 gram köttfärs (jag hade nöt, smaksak)1 burk champinjoner1gullök1 dl grädde1 msk kalvfond1 msk sambaloelekSvartpeppar, vitpeppar, oregano, cayennepepparRiven ost1 paprikaStek färsen tillsammans med allt utom grädden. In i ugnen igen på ca 200 grader, tills osten fått en gyllene färg - ungefär 10 minuter. 1 burk champinjoner. 1 gullök. 1 dl grädde. 1 paprika
1,5 dl mjölk. 1 stor gul lök. 1 stor morot. 1,5 dl mjölk. 1 stor gul lök. 1 stor morot. Riktigt god paj som går snabbt att göra om man har färdig köttfärssås
1 surdegsbaguette (ca 13 skivor). 1 schalottenlök. 1 dl mjölk. 1 dl riven ost. 1 dl finklippt persilja. Skär baguetten i cm stora skivor, lägg på stuvningen och sätt in i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter. 1 surdegsbaguette (ca 13 skivor). 1 schalottenlök 25 g smör. 1 dl mjölk. 1 dl riven ost. 1 dl finklippt persilja
Jag började göra denna gryta när jag flyttade hemifrån, jag var 18 år och hade typ inga pengar, vet inte riktigt hur jag klarade mig haha. 1 stor gul lök eller 2 små. 1 paprika i valfri färg. Ca 150 g fetaost/salladsost. Ca 10-15 körsbärstomater. 1-2 msk tomatpuré. Låt såsen koka upp ca 5-10 min så den tjocknar. Låt grytan puttra ca 5-10 min när du lagt i tonfisk och getaost – sen är den klar att servera. 1 stor gul lök eller. 1 paprika i valfri färg. Ca 150 g fetaost/salladsost. Ca 10-15 körsbärstomater. 1-2 msk tomatpuré
11 st purjolök, stor. 11 st gul lök. 10,5 l grönsaks eller hönsbuljong. 12 dl grädde. 10,5 pkt bacon. 11 nypa salt. 11 nypa vitpeppar. 11 klyfta vitlök. 1Pumpakärnor efter smak. 11 knippe gräslök. 14 st potatisar,medelstora 1 st purjolök, stor 1 st gul lök 0,5 l grönsaks eller hönsbuljong 2 dl grädde 0,5 pkt bacon 1 nypa salt 1 nypa vitpeppar 1 klyfta vitlök Pumpakärnor efter smak 1 knippe gräslökHetta upp vattenbadet med hjälp av cirkulation till 85 grader
ca 1 tsk salt. 1 ägg, uppvispat. ca 1 tsk salt. Äkta skotska ägg är en rätt som består av hårdkokt ägg i fläskfärs, som rullas i ströbröd och frityrsteks
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
1 mozarella. 1 burk körsbärstomater. pressa ner vitlöksklyftorna och häll i en matsked av oreganon och 1 matsked av basilikan. Strö över 1 matsked av oreganon och 1 matsked av basilikan. 1 mozarella. 1 burk körsbärstomater. 1 matsked av basilikan. Strö över 1 matsked av oreganon och 1 matsked av basilikan
125 g risnudlar. 1 morot. 1 paprika. 1 röd chili. 1 msk fisksås. 1 lime. 1. Lägg nudlarna i vattnet och följ anvisningarna på förpackningen men ta bort dem 1-2 min innan de är klara. Hacka 1 röd chili och pressa 2 vitlöksklyftor. Blanda fisksås, socker, saften från 1 lime, 1 krm cayennepeppar, ½ tsk salt och 1 krm svartpeppar i en liten skål. 125 g risnudlar. 1 morot. 1 paprika. 1 röd chili. 1 msk fisksås. 1 lime
1. Ta bort folien, flytta upp formen till mitten och gratinera tills osten fått färg, ca 10 minuter. 11 g. 1 salt och peppar. 1 oregano. 1 timjan. 1 msk paprikapulver. 1
1. Gör fyllning 1, bryn köttet & löken i fett, krydda med salt och peppar samt vitlöksklyftorna. Tag en smord eldfast form och platta ut halva degen och grädda i ca 10 min. 1 krm salt. 1 dl kallt vatten. Fyllning 1. 1 gul lök. 1 tsk salt. 1 krm vitpeppar. 1 burk sparris med spad. 1 dl riven ost. 1/2 tsk salt. 1/4 tsk svartpeppar. 1 ägg
Till två ostkakor (1,2 liters formar) behövs. 5,5 l mjölk / 0,75 dl vetemjöl / 2 msk ostlöpe / 0,5 l vispgrädde / 1,5 dl strösocker / 3 äggulor / 2 ägg / 1 dl hackad, skållad sötmandel. Vispa mjölet i ca 1 dl kall mjölk till en redning, blanda i ostlöpet. Låt kastrullen stå ca 1 timme. Grädda ostkakorna ca 1 timme, de ska ha fin färg och ha höjt sig över hela ytan. 1,2 liters formar. / 1,5 dl strösocker. / 1 dl hackad