Jag och Ylva Forsberg från Huså Bröd tillbringade en hel del tid av den resan med att titta närmare på den vackra staden Barcelona och Antoni Gaudis livsverk
Första gången jag var i Barcelona var för två år sedan med min kära vän Carina. bröderna Ferran och Albert Adria har ett helt restaurangimperium i Barcelona och en av deras enklare restauranger är Bodega 1900. Bodega 1900, Carrer de Tamarit, 91, 08015 Barcelona, Spain
Jag tänkte passa på att skriva ett inlägg om Barcelona. Det kommer inte att handla om vad man ska eller kan göra i Barcelona, det vet nog alla redan (maila mig annars)
När vi besökte Barcelona åt vi en sån himla god korv på en buffe som vi var på. Så innan hemgång köpte vi med oss några kilo korv från den kända marknaden La Boqueria i centrala Barcelona
Vår lilla grupp fick verkligen suuuperbra tips ifr Vår guide M den där härliga soliga fredagförmiddagen Då Vi började förmiddagen med att gå sightseeingtur gata upp och gata nedför Barcelonas breda avenyer och korsa dem små smala gränderna
Vi lär få anledning att komma tillbaka till detta ämne då det finns 200 bilder på våra telefoner från vår härliga Barcelonaresa, men jag vill göra ett slag för hur fantastisk tapas kan vara
Mandlar från Barcelona - rostade sötmandlar med nougat rullade i kanel och kakao. Jag kan inte låta bli att undra om min gamla klasskompis som bor ovanför Barcelona gör dessa
Vi har baske oss rest land och rike runt i cyberspace den senaste veckan, från Ystad har vi farit till Rom, Budapest, Barcelona, Prag, Lanzarote, tillbaka till Rom, en sväng till London, åter till Prag, Barcelona och Budapest för att snart fortsätta till Lanzarote igen (mest för att det var bekvämast
Hemmagjord falafel  När vi var i Barcelona i somras hittade vi ett litet libanesiskt hak där de sålde falafel med massor med olika smakrika och starka röror
Hade vinprovning med vininnorna hos mig förra torsdagen, eftersom vi snart ska åka till Barcelona så tyckte jag att det passade bra med Spanska Tapas tyckte det passade bra efterso vi åker till Barcelona nu i Oktober
I vanliga fall brukar jag torka men jag har redan en färgglad chilifläta som jag köpte med mig från Barcelona, så jag bestämde mig för att göra en egen sambal oelek istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.