Alla barnen och föräldrar från förskoleklassen var där, och blev en liten fikastund också. Idag har jag och skruttan varit lediga och grabbarna varit påskola/jobb
Man får en möjlighet att möta konst på ett annorlunda sätt – mitt i city, på gallerior, i skyltfönster, på fasader, i vattnet runt Slottet, i parkerochpå andra oväntade platser i centrala Örebro
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade med ochsmördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
Garneringen av fänkålsdill och rostade, hela fänkålsfrön är inte bara kosmetisk. Jag min ärligt talat inte exakt hur mycket buljong jag använde - pröva dig fram, helt enkelt
Billiga ingredienser, enkel tillagning, och dessutom ett recept som med några enklamodifikationer kan bli både helt vegetarisk (samt vegansk respektive helt fri från mjölkprodukter, om man utesluter parmesanosten) - det läns nästan lite för trendigt för att vara jag
♥ Veckan rulladepå trots allt med jobb och möten…. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagaroch bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka ochlaga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Jag gillar när köttet tillagats länge och är riktigt mört så det nästan faller sönder, men det är helt och hållet en smaksak och beror också mycket på vilket kött man använder så ni får testa er fram
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.