Tillhör du en av de stackare som behövt jobba idag. Bittert, jag förstår. Nåja, det är över nu. Slå dig nu ned i en skön stol och låt någon annan få passa upp
Fyll på med rosévin, gin, sockerlag, is och skaka. 3,5 dl fruktigt rosévin. Skär skivorna i 4 delar, muddla dem citron- och grapefruktsskivorna i en shaker
Hallonmojito Gör så här. 1. Halvtina hallonen. Skölj limen noga i ljummet vatten och skär den i bitar. Stöt hallon, urpressade limebitar, mynta och råsocker i en mortel
Fläskfilé rosé. Garnera med lite rosépeppar. Fläskfilé rosé. ca 500 g fläskfilé2 msk flytande margarin½ tsk salt1 krm svartpeppar1 dl vitt vin1 msk kalvfond1 dl vatten1 msk fransk senap2½ dl matgrädde1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor. 1 msk rosépepparmaizena Putsa fläskfilén och skiva den i 1½ cm tjocka skivor
Blanda sorbet med vodka och limoncello, vispa ihop slätt. Häll upp i glas och fyll upp med mousserande vin, garnera med citronmeliss elelr myntablad 1,5 dl citronsorbet
Idag serverar jag en lite annorlunda fredagsdrink. Ruskvädret tidigare under dagen behöver en motvikt. Denna fredagsdrink kommer i två versioner och kan serveras lite friskare kall eller som en varmare höstmustig historia
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Hej,. Idag har jag både catering och affärsnätverksträff så jag passar på att kika in och tipsa om veckans drink redan nu, medan jag pustar ut efter dagens träningspass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.